Ons aanbod – Zilver

Al uw transacties bij Gold-50 gebeuren vertrouwelijk, discreet en in een beveiligde omgeving. Net zoals al uw gouden voorwerpen kopen wij ook al uw zilveren voorwerpen zoals juwelen, munten, bestekken in massief zilver of zilver servies.

Aankoop van zilver, zilveren voorwerpen en zilveren munten

Gold-50 garandeert u de hoogst mogelijke zilverprijs (de dagprijs is steeds gerelateerd aan de beurskoers op dat moment) en dit voor alle zilverlegeringen: 725, 800, 835, 850, 900, 925, etc. Ook zuiver zilver in de vorm van staafjes of bolletjes kunnen wij aankopen.

Onze ervaren inkopers, taxateurs staan garant voor een onberispelijke service naar u toe. Zij testen al uw juwelen of zilveren voorwerpen en wegen uw zilver in uw aanwezigheid en dit volledig gratis en vrijblijvend. Tevens beschikken wij ook over een spectrometer en kunnen metaalanalyses onmiddellijk ter plaatse uitgevoerd worden.

Het taxeren van grote partijen zilveren bestekken of serviezen kan veel tijd in beslag nemen van onze inkopers. Daarom kan het gebeuren dat wij uw partij zilver in bewaarneming nemen. Van zodra wij uw partij volledig hebben getest, delen wij u zo spoedig mogelijk onze beste aankoopprijs mee. U beslist volledig vrijblijvend of u wenst over te gaan tot de verkoop van uw edele metalen.

Voor zilveren art deco juwelen betalen wij graag een meerprijs. Dit is uiteraard allemaal te bekijken ter plaatse mits overleg.

Indien er een overeenkomst volgt, dienen wij steeds een geldige identiteitskaart te vragen. Wij voeren de betaling onmiddellijk uit via een bankoverschrijving op uw bankrekeningnummer. U dient om over te gaan tot verkoop van edele metalen steeds de minimumleeftijd van 18 jaar te hebben.

Verkoop van zilveren juwelen

Occasioneel hebben wij een klein aanbod van zilveren juwelen in onze winkel. Voor meer informatie kan u ons telefonisch contacteren of via e-mail. U kan ook steeds vrijblijvend langskomen in onze winkel tijdens onze openingsuren.

Groothandel voor goudstaven, gouden munten en sloopgoud

Gold-50 en groothandel Antwerpen Goudbank zijn op de dezelfde locatie gevestigd. Deze groothandel in beleggingsgoud en gouden munten staat ook graag ter uwe beschikking. U kan al onze real-time aan- en verkoopprijzen voor goudstaven en gouden munten bekijken via de website van Goudbank Antwerpen. 

Bent u professioneel edelmetaalhandelaar? Contacteer groothandel Goudbank Antwerpen dan voor de beste handelaarstarieven voor sloopgoud in alle legeringen.

Onze kwalificaties

© Gold-50 bvba 2024 – Webdesign Webit