Ons aanbod – Diamanten

In onze winkel te Antwerpen staat een gekwalificeerde ‘Polished Diamond Grader’ ter uwer beschikking. Tevens zijn wij ook Lid van Hoge Raad Diamant gesitueerd te Antwerpen (HRD).

Aankoop van diamanten of juwelen met diamant

Bij Gold-50 krijgen ook losse diamant, gecertificeerde investeringsdiamanten en/of diamant gezet in juwelen de nodig aandacht en evaluatie.

Het taxeren van diamant in juwelen gebeurt ter plaatse in uw bijzijn en zonder de diamanten eruit te halen. De waardebepaling van diamant gebeurt aan de hand van de vier 4 C’s: Cut, Carat, Color en Clarity. Indien u beschikt over certificaten van desbetreffende juwelen of losse diamanten, gelieve deze dan mee te brengen wanneer u uw diamant(en) of juwelen met diamant bij ons aanbiedt.

De inkooprijs van juwelen gezet met diamant bestaat uit de samengestelde prijs van de gezette aanwezige diamant in het juweel + de edelmetaalwaarde.

In sommige gevallen (vaak bij grotere stenen) kan het gebeuren dat uw investeringsdiamant of juweel met diamant in bewaarneming wordt genomen. Wij nodigen op onze beurt diverse diamantairs uit bij ons op de zaak om door hen een waardepaling te laten uitvoeren. Bijgevolg geven wij hun beste bod aan u door. 

De taxatie van diamanten, zowel losse als gezet in juwelen, is steeds gratis en werkt zeer informatief alvorens over te gaan tot verkoop. Door onze ligging op 10 minuten van de diamantwijk in het centrum van Antwerpen, onze exportkanalen, knowhow en infrastructuur kunnen wij u de hoogst mogelijke prijs voor al uw diamanten garanderen.

Verkoop van briljanten

Voor een mooi assortiment van juwelen gezet met diamant of briljant kan u steeds terecht in onze winkel.

Onze kwalificaties

© Gold-50 bvba 2024 – Webdesign Webit