Ons aanbod – Antieke juwelen

Alle art deco, antieke of oude juwelen zowel in zilver, goud, palladium of platina kan u aan ons verkopen. Ook gebroken juwelen en/of oude juwelen waar de steentjes uit zijn weten wij te appreciëren.

Aankoop art deco sieraden en antieke juwelen

Ook bij de inkoop van antieke of art deco sieraden worden uw sieraden getoetst, getest en gewogen in uw aanwezigheid. Voor diamanten betalen wij bovenop de edelmetaalwaarde bij. Ook diamanten met verouderde slijp of bolsjewieken worden in rekening gebracht.

Om de bijkomende antiekwaarde van sommige stukken te kunnen taxeren, nemen wij graag uw juwelen in bewaarneming om hiervoor de juiste mensen op uit te nodigen. Belangrijk is om te weten dat uw juwelen die wij in bewaarneming nemen steeds bij ons in de winkel blijven.

Het samengesteld bod wordt dan ook onze aankoopprijs: de edelmetaalwaarde, de edelsteenwaarde en de antiekwaarde.

Indien u juwelen heeft uit een erfenis of nalatenschap kan u steeds vrijblijvend en zonder afspraak langskomen voor een gratis taxatie zonder enige verplichting. Wij begrijpen dat bij een overlijden eerst een akkoord of overleg met de familie moet worden afgesloten alvorens u kan overgaan tot verkoop van deze juwelen. 

Indien er een overeenkomst volgt, dienen wij steeds een geldige identiteitskaart te vragen. Wij voeren de betaling onmiddellijk uit via een bankoverschrijving op uw bankrekeningnummer. U dient, om over te gaan tot verkoop van edele metalen, steeds de minimumleeftijd van 18 jaar te hebben.

Verkoop van art deco en antieke juwelen

Alle art deco juwelen of oude juwelen worden uitsluitend aangeboden en eventueel verkocht aan professionele handelaars die over de juiste kanalen beschikken. Dit segment van juwelen vraagt een doelgerichte internationale aanpak en is veeleer bestemd voor export dan voor eigen markt.

Onze kwalificaties

© Gold-50 bvba 2024 – Webdesign Webit