Ons aanbod – Goudstaven & Munten

Gold-50 werkt sinds 2009 samen met groothandel Antwerpen Goudbank. Beide bevinden zich op dezelfde locatie waardoor alle transacties tussen beiden vlot verlopen. Er is een apart loket voorzien waar u uw beleggingsgoud, zowel munten als goudstaven, kan aanbieden in alle discretie.

Aankoop beleggingsgoud, goudstaven, gouden en zilveren munten

U kan steeds de scherpste prijs van de markt verwachten teneinde wij een uitgebreid cliënteel beleggers hebben opgebouwd die deze munten overnemen via onze groothandel Antwerpen Goudbank.

Voor de courante gouden munten betalen wij een premie bovenop de actuele goudkoers. Een overzicht van courante premiemunten: gouden Ponden, Tientjes, Leopolds, Vrenelis, Krugerrands, Maple Leaf, Kangaroo’s, 20 US Dollars, Canadese Dollars, Dukaten, Napoleons, etc.

Indien twijfel zou ontstaan over een aantal munten of penningen beschikken wij over een spectrotoestel om de gehaltes nauwkeurig te kunnen uitmeten zonder enige vorm van beschadiging aan uw munt(en). Enkel bij exceptionele verzamelmunten stellen wij voor om uw munten in consignatie te nemen om zodoende een bod van verzamelaars te verkrijgen. Verschillende verzamelaars komen naar ons filiaal om die ontbrekende munt(en) in hun collectie te krijgen. Voor grote partijen munten mag u ons ook per e-mail of telefoon contacteren. Taxeren is steeds vrijblijvend en kosteloos voor al onze klanten.

Ook voor zowel de aankoop en verkoop van goudstaven en zilverstaven kan u bij ons terecht.  Wij kopen alle staven in alle gewichten en met keurmeesterstempel 999 of 9999 aan zonder verdere analyse. Indien er geen keurmeesterstempel gemarkeerd staat, analyseren wij uw goudstaven of zilverstaven door middel van een spectro-analyse ter plaatse alvorens over te gaan tot aankoop.

U kan steeds de prijzen voor de meest courante staven en munten terugvinden op de website van Antwerpen Goudbank.

Verkoop beleggingsgoud, goudstaven, gouden en zilveren munten

Antwerpen Goudbank, gesitueerd op dezelfde locatie als Gold-50, verkoopt ook beleggingsgoud, gouden staven en gouden munten. Dit kan zowel online als aan de loketten van Antwerpen Goudbank (bij Gold-50).

Om onze webshop te bezoeken en ons aanbod beleggingsgoud van Antwerpen Goudbank te bekijken, kan dit op de volgende website: www.goudbank-antwerpen.com

Groothandel voor goudstaven, gouden munten en sloopgoud

Gold-50 en groothandel Antwerpen Goudbank zijn op de dezelfde locatie gevestigd. Deze groothandel in beleggingsgoud en gouden munten staat ook graag te uwer beschikking. U kan al onze real-time aan- en verkoopprijzen voor goudstaven en gouden munten bekijken via de website van Goudbank Antwerpen. 

Bent u professioneel edelmetaalhandelaar? Contacteer groothandel Goudbank Antwerpen dan voor de beste handelaarstarieven voor sloopgoud in alle legeringen.

Onze kwalificaties

© Gold-50 bvba 2024 – Webdesign Webit