Ons aanbod – Merkjuwelen & merkhorloges

Ook kan u bij Gold-50 terecht voor een gratis waardepaling of taxatie van al uw merkjuwelen en/of merkhorloges voor merken zoals Rolex, Breitling, Chopard, Cartier, Audemars Piquet, Longines, Baume et Mercier etc.

Aankopen merkjuwelen en merkhorloges

Ook voor merkjuwelen en merkhorloges van de alom gekende merken zoals Rolex, Breitling, Chopard, Cartier, Audemars Piquet, Longines, Baume et Mercier, … kunnen wij u een zeer scherp en marktconform bod uitbrengen.

Zowel voor merkjuwelen als voor merkhorloges is het belangrijk om uw aankoopbewijs en/of certificaten en/of bijpassende doosje en/of andere verpakkingen mee te brengen wanneer u uw merkhorloges of merkjuwelen laat taxeren in onze winkel. Dit helpt om een betere prijs te bekomen op de markt.

Merkuurwerken kunnen mogelijks in consignatie worden genomen om eventueel te openen en te testen naar de originaliteit. Vandaag de dag worden merkhorloges professioneel nagebootst en wordt het des te moeilijker ze te onderscheiden van de originele modellen.

U kan ook via e-mail enkele foto’s doormailen van het betreffende merkuurwerk, certificaat en doos om een eerste taxatie vanop afstand te bekomen. Wij informeren op onze beurt bij onze kanalen om u het beste bod uit te kunnen brengen.

Voor uurwerken, zakhorloges en of merkjuwelen, al of niet met diamant gezet en vervaardigd uit goud of andere edele metalen, kunnen wij veeleer onmiddellijk een prijs laten geweten. Onze ervaren inkopers testen al uw juwelen en wegen deze in uw aanwezigheid en dit volledig gratis en vrijblijvend.

Indien er een overeenkomst volgt, dienen wij steeds een geldige identiteitskaart te vragen. Bijgevolg  betalen wij u, indien wenselijk, in contanten uit.  Dit gebeurt uiteraard volgens de wettelijke limiet. In het andere geval voeren wij de betaling onmiddellijk uit via een bankoverschrijving op uw bankrekeningnummer. U dient, om over te gaan tot verkoop van edele metalen, steeds de minimumleeftijd van 18 jaar te hebben.

Verkoop merkuurwerken en merkjuwelen

Merkuurwerken worden altijd gereviseerd door de desbetreffende merkverdeler alvorens wij ze terug te koop aanbieden. Merkjuwelen bieden wij enkel te koop aan in onze winkel.  

Onze kwalificaties

© Gold-50 bvba 2024 – Webdesign Webit