Ons aanbod – Goud

Al uw transacties bij Gold-50 gebeuren vertrouwelijk, discreet en in een beveiligde omgeving. Wij kopen al uw oude juwelen al of niet gezet met diamant, gouden tanden, gouden penningen, oud goud of sloopgoud, andere gouden voorwerpen en art deco juwelen.

Aankoop van goud en gouden juwelen

Gold-50 garandeert u de hoogst mogelijke goudprijs (de dagprijs is steeds gerelateerd aan de goudkoers op dat moment) en dit voor alle goudlegeringen: 8, 9, 14, 18, 21, en 22 karaat. Via onze (eigen) groothandel Antwerpen Goudbank en knowhow kunnen wij u steeds de beste tarieven aanbieden van de markt.

Onze ervaren inkopers, taxateurs staan garant voor een onberispelijke service naar u toe. Zij testen al uw juwelen of gouden voorwerpen en wegen uw goud in uw aanwezigheid en dit volledig gratis en vrijblijvend. Tevens beschikken wij ook over een spectrometer en kunnen metaalanalyses onmiddellijk ter plaatse uitgevoerd worden.

Ook oud goud afkomstig uit erfenissen of nalatenschappen kan gratis worden getaxeerd bij Gold-50. Vrijblijvend verkoopt u geheel of gedeeltelijk op dat ogenblik en/of op een later tijdstip deze juwelen aan ons.

Indien er een overeenkomst volgt, dienen wij steeds een geldige identiteitskaart te vragen. Wij voeren de betaling onmiddellijk uit via een bankoverschrijving op uw bankrekeningnummer. U dient, om over te gaan tot verkoop van edele metalen, steeds de minimumleeftijd van 18 jaar te hebben.

Verkoop van gouden juwelen

Zonder enige verplichting tot aankoop worden uw oude juwelen getaxeerd en ter plaatse uitbetaald. Vrijblijvend heeft u ook de mogelijkheid om nieuwe juwelen aan te kopen in onze winkel en deze in te ruilen voor uw oud goud. Deze win-winsituatie gebeurt steeds aan de meest gunstige prijzen en voorwaarden.

U kan voor de aankoop van gouden juwelen steeds vrijblijvend langskomen in onze winkel tijdens onze openingsuren.

Groothandel voor goudstaven, gouden munten en sloopgoud

Gold-50 en groothandel Antwerpen Goudbank zijn op de dezelfde locatie gevestigd. Deze groothandel in beleggingsgoud en gouden munten staat ook graag te uwer beschikking. U kan al onze real-time aan- en verkoopprijzen voor goudstaven en gouden munten bekijken via de website van Antwerpen Goudbank.

Bent u professioneel edelmetaalhandelaar? Contacteer groothandel Antwerpen Goudbank voor de beste handelaarstarieven voor sloopgoud in alle legeringen.

Onze kwalificaties

© Gold-50 bvba 2024 – Webdesign Webit